Снимка: Novini.bgРешение има – то е в нашите ръце, а не

...
Снимка: Novini.bgРешение има – то е в нашите ръце, а не
Коментари Харесай

Мая Манолова: Решение има – то е в нашите ръце, а не в техните джобове

Снимка: Novini.bg

Решение има – то е в нашите ръце, а не в техните джобове. Това сподели самостоятелният претендент за кмет на София Мая Манолова по време на откриването на предизборната ѝ кампания пред Националния замък на културата, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Днес е просто една събота от 2019 година, от нашия живот. От мен се чака да кажа нещо приповдигнато, тъй като предизборната акция стартира. Но няма да го направя, тъй като не е истина. Кампанията стартира от дълго време. Върху хората от екипа ми се изливат неистини. Разбираме по какво една акция е почнала по лъжите, които днешната власт излива върху нас, съобщи Манолова.

Наблизо е паметникът на Алеко – сигурно той ни гледа със страдание и с подигравка, добави тя.

Няма да споделям, че през последните години нищо не се е трансформирало – трансформираха се доста неща, само че едно нещо остава същото – жаждата за власт непременно, с всевъзможни средства. Кому е нужна тази власт – на госпожа Фандъкова? Едва ли. Нужна е на кръга, който стои зад нея и взема решенията. София не е град, който ще изтърпи тази власт, това лицемерие, заяви независимият претендент за кмет на София.

Мая Манолова подчерта, че за разлика от ръководещите, тя не се е трансформирала и продължава по същия метод да работи за решение на проблемите на хората, както го е правила и като омбудсман.

Аз не желая такава акция, няма смисъл от такава акция. Няма смисъл против мен да се излива това, тъй като жителите на София знаят своите желания, знаят какво желаят, какво харесват, каква би трябвало да стане София, с цел да е такава, каквато те желаят. Затова дано минем през тази акция с въодушевление, с усмивка, с обич пред хората. Заедно с усмивка ще стигнем до финала на тази акция и ще управляваме София почтено, честно и дружно, сподели още Мая Манолова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР